Winkel online

Let op! Wij bieden alleen lokale bezorging aan! Afhalen kan bij ons plantenloket!

U kunt ook winkelen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Producten die u bestelt in onze webwinkel kunt u afhalen op ons groencentrum. Uw bestelling laten bezorgen is ook mogelijk. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand vanaf ons groencentrum naar het bezorgadres. De minimale bestelwaarde voor bezorgen is 15,- Binnen 2 werkdagen heeft u uw bestelling in uw tuin, mits voorradig. Wij verzenden geen producten via post- en/of pakketdienst.

Wij proberen onze voorraad zo goed als mogelijk ‘up to date’ te houden, toch kan het voorkomen dat bepaalde planten of producten even niet op voorraad zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor en we proberen alsnog zo snel als mogelijk te leveren.

Onze ‘webshop’ is in de maak. U ziet hier maar een zeer kleine greep uit ons assortiment. Zoekt u een boom, plant of ander product dat u hier niet kunt vinden. Neem dan contact met ons op om uw bestelling aan ons door te geven.

Als u een bestelling plaatst kunt u kiezen voor afhalen of bezorgen. Betaling kan ter plekke bij afhalen en bezorging of via een betaalverzoek.

Winkel per productcategorie:

Zoek naar een product:

Bekijk alle producten:

Resultaat 1–16 van de 273 resultaten wordt getoond